Albania 2023: Festivali i Këngës – Tonight The Third Semifinal!

Photo By: EBU / ANDRES PUTTING

Festivali i Këngës will continue tonight, with its third semifinal!

Festivali i Këngës will have its third semifinal tonight at 21:00 CET. From the first two semifinals five entries were eliminated and now there are still 21 songs in the competition. In tonight’s show, the artist will cover former entries of the music festival along with other Albanian artists.

Remaining Artists

 1. Melodajna Mancaku – Gjysma e zemrës sime
 2. Gjergj Kaçinari – Dje
 3. Franc Koruni – Në pritje
 4. Petrit Çarkaxhiu – Emri yt mirësi
 5. Elsa Lila – Evita
 6. Gent Hoxha – Ajër
 7. Evi Reçi – Ma kthe
 8. Manjola Nallbani – Dua
 9. Lynx – Nëse ke besim
 10. Alban & Lore – Melodi
 11. Vanesa Sono – Aroma jonë
 12. Enxhi Nasufi – Burrë
 13. Erma Mici – Kozmosi i dashurisë
 14. Fabian Basha – Një gotë
 15. Fifi – Evita
 16. Urban Band – Në çdo hap
 17. 2 Farm – Atomike
 18. Rezarta Smaja – N’Eden
 19. Albina dhe familja Kelmendi – Duje
 20. Serxhio Hajdini – Vështirë
 21. Rovena Dilo – Motit

Source: rtsh.al

What do you think about the Albanian national final? Which artist is your favourite? Let us know in the comments below!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s