Albania 2023: Festivali i Këngës – Tonight The Final!

Photo By: EBU / ANDRES PUTTING

Festivali i Këngës will conclude tonight, with its fourth show!

Festivali i Këngës will hold its final tonight at 21:00 CET. From the first two semifinals five entries were eliminated and now there are still 21 songs in the competition. In tonight’s show, the remaining entries will compete for two prizes. A jury will select the winner of the festival, whilst the public will vote for Albania’s Eurovision representative.

Entries

 • Melodajna Mancaku – Gjysma e zemrës sime
 • Gjergj Kaçinari – Dje
 • Franc Koruni – Në pritje
 • Petrit Çarkaxhiu – Emri yt mirësi
 • Elsa Lila – Evita
 • Gent Hoxha – Ajër
 • Evi Reçi – Ma kthe
 • Manjola Nallbani – Dua
 • Lynx – Nëse ke besim
 • Alban & Lore – Melodi
 • Vanesa Sono – Aroma jonë
 • Enxhi Nasufi – Burrë
 • Erma Mici – Kozmosi i dashurisë
 • Fabian Basha – Një gotë
 • Fifi – Evita
 • Urban Band – Në çdo hap
 • 2 Farm – Atomike
 • Rezarta Smaja – N’Eden
 • Albina dhe familja Kelmendi – Duje
 • Serxhio Hajdini – Vështirë
 • Rovena Dilo – Motit

Source: rtsh.al

What do you think about the Albanian national final? Which artist is your favourite? Let us know in the comments below!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s